bitcoincb259

A mesura que el mercat de criptomonedes torna a reclamar els 2 bilions de dòlars de capitalització de mercat, el bitcoin ha avançat per sobre de 44.000 dòlars per marcar una fita als 45.000, encara que no ha pogut sostenir els guanys. No obstant això, el bon aspecte de la reina de les criptomonedes dona ales als més alcistes.

Si aquest dilluns Bolsamanía publicava la predicció de Bloomberg Intelligence, que es reafirma als 100.000 dòlars i creu que els 60.000 dòlars semblen més probables de reconquerir que de caure als 30.000, altres analistes del mercat dels criptioactius també són molt optimistes.

Basant-se en les tendències històriques i subratllant que ha aconseguit un tancament diari per sobre de la seva mitjana mòbil de 50 dies, als 42.500 dòlars, el popular analista del mercat de criptomonedes Lark Davis apunta a la possibilitat de tocar un nou màxim històric aquest març del 2022.

Davis ha esmentat que "a les dues últimes vegades que vam creuar aquesta línia, BTC es va recuperar un 54% i un 47%. Si la història rima, llavors podríem veure BTC pujar al rang dels 60.000 les properes setmanes". A més, ha afegit:

"Les dues últimes ruptures de la mitjana mòbil de 50 dies van durar 40 i 46 dies fins que vam veure formar-se pics per al preu de #bitcoin. Aleshores, nou màxim per a BTC a finals de març?", ha dit en un apunt a Twitter.

Noticias relacionadas

contador