ethereumcb1

El mercat de les criptomonedes envia senyals de patiment, amb els 20 principals tokens per capitalització de mercat tenyint-se de vermell després de la nova onada de vendes de dilluns. L'ethereum lidera les caigudes i deixa també mínims no vistos des del flash crash del 4 de desembre, per sota dels 3.700 dòlars, mentre la resta d'altcoins amb més volum cedeixen al voltant d'un 7% de mitjana.

La capitalització total també ha perdut la barrera dels 2,2 bilions de dòlars i amb prou feines supera els 2,1 bilions, mentre els inversors es retiren dels actius de risc, ja que descompten que la Fed faci pública la seva decisió d'accelerar la reducció de les seves compres de bons i assenyali que començarà a pujar els tipus d'interès el proper any.

L'entorn de baixos tipus d'interès ha fet que tant les accions com les criptomonedes es disparin aquest any, una pujada de tipus i un final més ràpid del que s'esperava de les polítiques de diners fàcils podrien, però, fer que el mercat es tornés baixista.

En concret, la criptodivisa número dos “ha perdut amb claredat el nivell dels 4.000 dòlars i podria veure descensos cap al suport següent, el qual se situa al voltant dels 3500 dòlars”, indiquen els experts d'IG Markets.

D'altra banda, el cardano (ADA) ha tornat als recents mínims al voltant dels 1,20 dòlars, després que la pressió baixista situés la criptomoneda al voltant dels 1,30 dòlars, una vegada que va topar amb els 1,40 dòlars, “per tant, podria continuar amb la fase correctiva que porta la “cripto” des dels màxims anuals collits a l'agost”, indiquen des d'IG Markets.

El dogecoin (DOGE), es troba en un rang de negociació des de l'agost passat, una vegada que va sucumbir a la resistència dels 0,35 dòlars, “pel que podria continuar amb debilitat durant propers dies”, diuen els experts.

Noticias relacionadas

contador