pekin serre la vis sur les cryptomonnaies le bitcoin plonge 20220315084820

Després que les vendes dominessin el mercat dels actius digitals dimecres, llastats principalment per la fortalesa del dòlar i la incertesa al voltant del canvi de consens a ethereum, certa calma sembla haver-se instal·lat als valors digitals, que remunten part dels seus recents caigudes. El bitcoin va arribar a mínims de tres mesos als 18.500 dòlars, des d'on s'ha reestructurat a l'alça fins a la resistència dels 19.500 dòlars. Tot i que el suport dels 17.500, mínim del juny, segueix exercint tracció, els experts indiquen que l'impuls venedor sembla haver perdut força.

  • 62.931,75$
  • -4,73%

"La situació no és gaire bona per a la criptomoneda, ja que els alcistes potser esperen que el sentiment dels mercats en general pugui mantenir part de la pujada d'ahir", comenta Craig Erlam, analista d'Oanda. "Una cosa que val la pena assenyalar és que l'impuls de la caiguda sembla estar desapareixent, cosa que podria suggerir que estem veient una presa de guanys en acostar-se als mínims de juny, cosa que pot donar suport al preu a curt termini", afegeix. .

Pel que fa a altres criptovalors, l'ethereum també intenta desempallegar-se de cert pessimisme provocat pels problemes trobats en l'actualització de la cadena de blocs homònima, que va preparar la xarxa per al canvi de consens a prova de participació. El desplegament de 'Bellatrix' es va realitzar amb èxit, però no sense alguns sots que fan témer per la fusió de la cadena 'Beacon', on s'han anat desplegant totes les proves, amb la xarxa principal que s'efectuarà entre el 15 i el 19 de setembre.

La segona 'cripto' per capitalització de mercat remunta un 6% a les últimes 24 hores i s'ubica per sobre dels 1.600 dòlars, mentre que les alces són una mica més moderades per a la resta de criptovalors des d'ahir. La capitalització total segueix per sota de la marca del bilió de dòlars, encara que els experts destaquen una encoratjadora acció dels preus dels valors digitals en conjunt.

Cal destacar el criptovalor terra classic (LUNC), que sembla entestat a tornar d'entre els morts després del seu col·lapse total al maig. Un programa de recompenses de llançament -airdrop- anunciat recentment i el suport en algunes de les principals plataformes d'intercanvi d'actius digitals van fer que el criptovalor es disparés, havent guanyat un 43% només a l'últim dia.

Noticias relacionadas

contador