ethereum cripto

La cadena de blocs Ethereum ja ha engegat 'La Fusió', després del desplegament amb èxit de l'actualització 'Bellatrix' que prepara la xarxa per al canvi de model de consens. Tot i això, s'han detectat alguns problemes que han posat en alerta els inversors davant de contratemps de més importància a mesura que es materialitzi la transició a prova de participació. El criptovalor de la cadena de blocs, l'ether, ha cotitzat amb caigudes properes al 9% durant les últimes 24 hores, fins als 1.500 dòlars, a mesura que aquestes notícies han entelat el sentiment dels inversors.

Els inversors s'han focalitzat que, malgrat que l'actualització 'Bellatrix' es va completar amb èxit dimarts, s'ha manifestat la preocupació per una taxa de blocs perduts de gairebé un de cada deu en els darrers 600 espais. Un senyal preocupant, ja que la taxa de blocs perduts d'Ethereum va pujar un 1700% després de l'actualització. L'equip de desenvolupadors vigilarà de ben a prop la situació, ja que falta una setmana per a la fusió.

A més, la taxa de participació a la xarxa Ethereum va baixar després de l'actualització. Segons els experts, la caiguda es pot atribuir que alguns nodes no van actualitzar els clients. Creuen que la participació augmentarà a mesura que més validadors posin a punt els seus nodes per a la recent actualització.

Aquesta millora de la cadena de blocs, de fet, marca l'inici de la 'Merge' que es completarà amb l'actualització París -entre el 15 i el 19 de setembre-. Alguns mitjans també citen que el 5% dels validadors es van desconnectar durant l'esdeveniment, fet que va contribuir a la taxa de bloquejos perduts del 9%, segons el cofundador de Gnosis, Martin Köppelmann. Això va portar alguns observadors a qüestionar la preparació de la xarxa per al gran canvi al model de prova de participació des de l'actual prova de treball.

Alguns analistes esperen que el canvi a la prova de participació redueixi el consum d'energia, potencialment en un 99% i faci d'aquesta cadena de blocs més amigable amb el medi ambient. Per contextualitzar això equivaldria al consum d'electricitat de Portugal.

Noticias relacionadas

contador