cbbitcoin12 short11

El mercat de les monedes virtuals va a ralentí. L'auge experimentat al mes de juliol en el bitcoin, fins als 8.000 dòlars, va donar pas a un nou retrocés, fins a perdre els 6.000 dòlars la setmana passada. La caiguda de la més operada de les monedes virtuals, ha arrossegat les monedes alternatives que han marcat mínims, en alguns casos no vistos des de setembre de 2017. Però mentre els preus dels actius virtuals no viuen el seu millor moment, les plataformes de comerç de monedes digitals doblaran els seus beneficis el 2018.

  • 63.217,62$
  • -1,13%

Així, un estudi de Sanford C. Bernstein & Co., mostra que el balanç global dels comptes d'aquestes companyies arribarà als 4.000 milions de dòlars el 2018. El document també assenyala que el mercat baixista en què es troben atrapades les monedes digitals 'no sembla que hagi d'impactar negativament en les pròsperes xifres de les cases de canvi de monedes digitals'.

De fet, el mercat de les monedes de xifrat amb prou feines supera els 210.000 milions de dòlars, des de capitalitzacions de finals de 2017 que fregaven els 800.000 milions de dòlars. I el bitcoin acumula pèrdues d'un 60% aquest any. Amb tot, els analistes més alcistes d'aquest mercat creuen que la de Satoshi Nakamoto arribarà als 10.000 dòlars cap a finals d'any, quan rebi el recolzament del llançament del primer fons cotitzat en el bitcoin, als EUA, que podria arribar aquesta tardor.

De fet, "a mesura que creix la demanda institucional d'aquests actius", les empreses tradicionals del sector financer -incloent-hi els administradors d’actius- trobaran "un munt d'oportunitats", suggereixen els analistes.

Bernstein exposa que, el 2017, la compra i venda de monedes digitals va generar 1.800 milions de dòlars en comissions, xifra que equival al 8% dels ingressos de les plataformes d'intercanvi tradicionals. Sobre la base de la troballa d'aquests analistes, Bloomberg -que es fa ressò de l'informe- assenyala que "en termes de segments, només el negoci global d'accions en efectiu va superar les operacions amb monedes digitals".

Noticias relacionadas

contador