bitcoin etf portada

Els productes d'inversió en actius digitals van rebre la setmana passada nous fons per un total de 1.470 milions de dòlars, la xifra més gran registrada fins ara, a la calor del debut del fons cotitzat als EUA BITO de ProShares. L'anterior rècord setmanal es va produir a principis d'aquest any, al febrer, amb entrades per un total de 640 milions de dòlars.

Amb aquestes dades, els fluxos d'entrada des del començament d'any pugen fins als 8.000 milions de dòlars, superant amb escreix el rècord aconseguit el 2020, de 6.700 milions de dòlars, segons CoinShares.

Durant la setmana, el total d'actius gestionats va assolir un nou rècord de 79.200 milions de dòlars, ja que el preu del bitcoin va assolir nous màxims històrics als 67.000 dòlars el 20 d'octubre.

El bitcoin va rebre el 99% de les entrades, que van pujar fins als 1.450 milions de dòlars la setmana passada, 1.240 milions dels quals es van veure només als EUA, on va debutar el nou vehicle d'inversió. Els productes de la cripto reina també van registrar entrades a altres regions per un total de 138 milions de dòlars, encara que hi va haver indicis de recollida de beneficis, ja que alguns productes d'inversió més antics van registrar sortides.

L'ethereum va registrar sortides per tercera setmana consecutiva per un total d'1,4 milions de dòlars "cosa que creiem que és una petita presa de beneficis, ja que el preu s'acosta als seus màxims històrics", comenten des de ProShares.

Altres altcoins van veure entrades, sent-ne les més notables solana, cardano i binance, que van veure entrades per un total de 8,1 milions de dòlars, 5,3 milions de dòlars i 1,8 milions de dòlars respectivament.

Noticias relacionadas

contador