tesla-bitcoin-criptomoneda-inversiones-700x394
194,05$
  • 25,76$
  • 15,31%

Tesla ha tornat a donar un recolzament a les criptomonedes. A la presentació trimestral de setembre davant la Comissió de Valors i Borses dels Estats Units (SEC), l'empresa ha declarat que "podria reiniciar en el futur la pràctica de realitzar transaccions en criptodivises", cosa que suggereix que Tesla està considerant reprendre el suport a les compres fetes amb actius digitals.

Segons recull CoinTelegraph, l'empresa també va expressar la seva creença a llarg termini en els criptoactius com a dipòsit de valor i mitjà de pagament, en declarar: "Creiem en el potencial a llarg termini dels actius digitals com a inversió i també com a alternativa líquida al efectiu".

A començaments d'any, Tesla va revolucionar el mercat de les criptomonedes en acceptar el bitcoin com a mitjà de pagament per a la compra de vehicles elèctrics entre gener i març d'aquest any. El moviment va arribar com a part d'un suport ampli per part del fabricant de cotxes elèctrics, amb una inversió de la companyia de 1.500 milions de dòlars de la seva tresoreria en bitcoins durant el primer trimestre del 2021.

Tot i això, poc després, la companyia d'Elon Musk va descartar aquestes mesures després que s'enfrontés a les crítiques per recolzar la criptomoneda malgrat les percepcions que la mineria d'aquest actiu té un impacte negatiu en el medi ambient.

Al juny, el CEO Elon Musk va indicar que Tesla consideraria reprendre el suport als pagaments en bitcoins una vegada que almenys la meitat de la taxa de hash de la cadena de blocs sigui alimentada per energia renovable.

L'informe es produeix enmig de la notícia que la capitalització borsària de Tesla ha superat el bilió de dòlars després de tancar un acord històric amb l'empresa de lloguer de cotxes Hertz. El preu de les accions de Tesla també ha pujat a prop dels 1.000 dòlars per primer cop.

Noticias relacionadas

contador