ethereum cripto

La migració de la cadena de blocs Ethereum a un consens de prova de participació, des de l'actual prova de treball, s'activarà el 15 de setembre, entre les 02.00-04.00 GMT, a les 06.00 com a màxim hora espanyola, segons les darreres informacions i l'estat dels treballs previs de preparació de la cadena de blocs. Segons el Compte enrere de la fusió d'Ethereum d'OKLink, el progrés s'ha completat un 99,76%, ja que els clients, desenvolupadors i usuaris d'Ethereum estan preparats.

A més, gairebé el 85% dels nodes de la xarxa Ethereum s'han actualitzat a les darreres versions del client. Amb la taxa de hash de la xarxa caient per sota de 872 TH/s. Així, la xarxa principal d'Ethereum (capa d'execució) es fusionarà amb la Beacon Chain (capa de consens, on s'han fet totes les proves), cosa que executarà la transició d'Ethereum a un nou model de consens per validar les transaccions.

L'actualització de 'Bellatrix' a la capa de consens, que es va desplegar el 6 de setembre, va deixar preparada la cadena Beacon per a la fusió. A més, l'actualització 'París' a la capa d'execució prepararà la xarxa principal per al moment en què les dues cadenes de blocs es fusionin. S'activarà amb la dificultat total terminal (TTD) de 58750000000000000000000 el 15 de setembre, assegura CoinGape.

Gairebé 13 minuts després de l'actualització 'París', Ethereum passarà a prova de participació quan un validador de la cadena Beacon finalitzi un bloc. Això marca la fi del mecanisme de prova de treball, fent que els miners d'Ethereum quedin obsolets i reduint un 99,95% el consum d'energia d'Ethereum. La majoria dels pools de mineria d'Ethereum van expressar el suport a la mineria ETC a mesura que Ethereum canvia a PoS.

Al mes passat, els desenvolupadors d'Ethereum van afirmar que una taxa de hash de la xarxa de 872 TH/s és suficient per activar la fusió el 15 de setembre. Tot i això, la taxa de hash va pujar a gairebé 900 TH/s, estimant la Fusió el 14 de setembre. La taxa de hash de la xarxa ha caigut després de l'actualització 'Bellatrix', expliquen des de CoinGape.

Així, segons el rastrejador recomanat per la Fundació Ethereum, els blocs que queden per minar són 11.344.

A més, gairebé el 85% dels nodes de la xarxa Ethereum s'han actualitzat a les darreres versions del client. En particular, el 83% dels nodes de la capa d'execució de Go-Ethereum (geth), el 91% d'Erigon, el 99% de Besu i el 92% de Nethermind estan preparats.

Noticias relacionadas

contador