google devoile son smartphone pixel 6 avec une puce concue en interne

El gegant dels motors de cerca, Google, no s'ha volgut perdre el bombo al voltant de la imminent fusió d'Ethereum, i ha alimentat el gran interès que suscita l'assumpte en la criptocomunitat i els mercats en general. Per donar suport a la propera actualització de la cadena de blocs, per la qual passarà a un model de prova de participació des de l'actual de prova de treball, l'empresa tecnològica ha llançat un ou de pasqua en forma de temporitzador de compte enrere per a 'The Merge' (La Fusió).

L'ou de pasqua apareix cada cop que un usuari cerca el terme 'ethereum Merge' i altres termes de cerca relacionats. Durant els darrers 30 dies, les dades de cerca de la propera fusió de la cadena de blocs d'Ethereum han tingut una tendència consistent de més de 50 punts. El compte enrere mostra el temps estimat que queda fins a la fusió, amb dades sobre la dificultat algorítmica actual, la hashrate i la dificultat de la fusió. El temporitzador també mostra una imatge de dues colles de dibuixos animats que sostenen cadascun un objecte que s'assembla al logotip d'Ethereum. Segons els desenvolupadors, la imatge dels pandes de dibuixos animats s'acostarà i coincidirà amb la fusió.

Aquest moviment de Google és una important mostra de suport a la fusió de la segona cadena de blocs més important del mercat. Arriba en un moment en què els preus de les criptomonedes han estat volàtils, i els inversors estan esperant ansiosament el proper gran esdeveniment a l'espai de les criptomonedes.

La fusió d'Ethereum ha estat molt esperada per la comunitat de criptomonedes, i és bo veure que Google no s'ho vol perdre. Sam Padilla, un desenvolupador de Google que treballa a l'equip Web3 de l'empresa, va revelar l'ou de pasqua a través d'un tuit dirigit a Vitalik Buterin i als desenvolupadors del nucli d'Ethereum:

“Una cosa que està força clara quan es tracta de la indústria de les criptomonedes és que no hi ha res que sigui suau; l'actualització serà el començament d'un nou viatge ple de sots i és probable que porti més oscil·lacions salvatges per als comerciants i els inversors”, avisa Naeem Aslam, analista d'Avatrade.

contador