ethereum cripto

A mesura que l'esdeveniment conegut com 'The Merge' ('La Fusió') d'Ethereum s'aproxima, els clients i desenvolupadors de la segona cadena de blocs més important del mercat es preparen per a la implementació amb èxit de l'actualització de París i la fusió. Gairebé el 85% dels clients d'Ethereum ja estan preparats perquè la Mainnet d'Ethereum (cap d'execució) es combini amb la Beacon Chain (cap de consens). La preparació per a la fusió està ara completa en un 99,64%.

Segons Ethernodes, gairebé el 85% dels clients ja estan preparats per a la Fusió. En particular, el 83% dels nodes de la capa d'execució de Go-Ethereum (geth), el 91% d'Erigon, el 99% de Besu i el 92% de Nethermind estan llestos. Tots els nodes de la xarxa estan obligats a actualitzar amb versions de clients fixes i millorades abans de l'actualització de París.

Curiosament, geth és el client d'Ethereum més utilitzat, 1143 nodes estan llestos i 237 nodes estan pendents.

La Fundació Ethereum també ha anunciat el tancament de la xarxa de proves Kiln després de la fusió. De fet, les xarxes de prova Ropsten i Rinkeby també es tancaran al quart trimestre del 2022 i al tercer trimestre del 2023, respectivament. Tots els usuaris i desenvolupadors han de migrar a les xarxes de prova Goerli o Sepolia.

El canvi de consens de l'actual prova de treball al de prova de participació, està programat el 14 de setembre a les 23:36, segons el rastrejador de la fusió de la Fundació Ethereum. A més, els blocs restants per a la mineria són menys de 17.000.

A més, la preparació de la fusió d'Ethereum s'ha completat un 99,66% a mesura que els clients i desenvolupadors d'Ethereum pressionen perquè la fusió es dugui a terme amb èxit, segons les dades del compte enrere de la fusió de OKLink. La taxa de hash de la xarxa també ha baixat a 875 TH/s, després d'haver pujat a 900 TH/s recentment.

Noticias relacionadas

contador