ep jack patrick dorsey cofundador y consejero delegado de twitter
Rolf Vennenbernd/dpa - Archivo

"Cap persona o institució serà capaç de canviar o detenir el bitcoin", ha declarat el director executiu de Square, Jack Dorsey, a través del seu compte de Twitter, xarxa social de la qual és CEO i fundador, en plena crisi de les criptodivises suscitada per les constants intervencions del fundador de Tesla, Elon Musk, sobre la més operada de les monedes de xifrat, també a través de Twitter.

Sense al·ludir directament a Musk, Dorsey va aprofitar divendres un intercanvi d'impressions a la xarxa social de microblogging per afirmar que està d'acord amb la premissa que cap persona o institució podria frenar la criptodivisa. Així mateix, ha defensat que Square "treballarà sempre" per millorar el bitcoin.

El bitcoin ho canvia tot "per millor", va dir Dorsey en un tuit, en una aparent resposta a la directora financera de Square, Amrita Ahuja, que va dir que l'estratègia de l'empresa amb la moneda digital no havia canviat.

Financial News havia citat anteriorment Ahuja en afirmar que Square havia detingut les seves compres de bitcoins després d'una pèrdua de 20 milions de dòlars en la moneda durant l'últim trimestre.

Noticias relacionadas

contador