cbcoinbase bitcoin

L'únic que em fa dubtar sobre la figura de volta que el bitcoin té en 'cap i espatlles' és que és una pauta que tothom veu. I quan això passa al final en molts casos, acaba fallant.

  • 66.083,32$
  • 0,09%
Análisis Técnico
S1
30000
S2
47400
R1
60000
R2
60000
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Tothom parla del 'cap i espatlles' que té el bitcoin, tothom la coneix. I això és precisament el que em fa dubtar que pugui complir-se. Doncs sabem que el mercat mai ens ho posa fàcil i que "el que tothom sap, no val res en borsa". En qualsevol cas, aquí tenim un potencial 'cap i espatlles' que, si es compleix, pot portar el preu al voltant dels 30.000 dòlars. Entre tant tenim un important suport en els mínims d'aquesta matinada, la zona dels 42.000 dòlars del futur, coincidint amb els màxims de principis d'any. Anem a veure si des d'aquí aconsegueix construir algun tipus de rebot més consistent. La veritat és que estem davant la major caiguda en percentatge des dels mínims de març de 2020, ara del 35%.

I? En realitat no ha canviat res realment. Ja hem parlat de les importants correccions que el bitcoin acostuma a tenir al llarg dels grans cicles alcistes. Per tant, a dia d'avui es pot dir que no ha canviat res a llarg termini. La tendència de fons continua sent alcista i tot i caure un 35% des dels màxims anuals encara puja un 350% des dels mínims de setembre i origen de l'últim gran cicle alcista. El bitcoin es mou així i aquest ens ho estava posant molt fàcil a tots durant els últims mesos. Massa fàcil, diria jo.

btc170521
Gràfic diari del Futur del bitcoin

contador