google
Wikimedia Commons

El gegant d'Internet, Google, ha fet marxa enrere en el seu veto a les empreses relacionades amb el món de les monedes digitals en promocionar-se a la seva plataforma Google Adwords. En un comunicat, ha anunciat una actualització de les seves polítiques que franqueja el pas a les plataformes d'intercanvi de divises digitals als EUA i el Japó.

  • 144,60€
  • -1,01%

L'empresa ha anunciat que la reforma de l'anterior decisió de març s'aplicarà només a aquelles borses que estiguin registrades als dos països i la seva exposició quedarà restringida a les audiències nord-americana i japonesa. Així mateix, segons informa 'CoinTelegraph', al comunicat s'especifica que "els anunciants han d'estar certificats amb Google per al país específic en què es publicaran els anuncis. Els anunciants poden sol·licitar la certificació una vegada que la política es llanci, l'octubre".

El mes de juny van entrar en vigor les noves polítiques de Google per fer front a anuncis sobre productes financers "no regulats o especulatius", com les opcions binàries, les monedes digitals, els mercats de divises i els contractes per diferència (CFD). La decisió es va prendre després que Facebook i Twitter anunciessin mesures similars a l’inici d'any.

Des de llavors, Facebook ha revertit la seva prohibició publicitària per a companyies de monedes digitals preaprovades, alhora que manté la prohibició de la publicitat d'ofertes Inicials de Monedes (ICO), una mesura similar a l'executada per Google.

Els preus de les monedes digitals han remuntat les seves pèrdues aquest dimecres. Les principals monedes de xifrat se situen en el verd i ripple torna a estirar el carro, amb un nou auge de doble dígit que evoca l'estratosfèrica apreciació de la setmana passada, quan va arribar a pujar més d'un 100%.

Noticias relacionadas

contador