ethereumcb1

L'ethereum (ETH) ha protagonitzat una forta recuperació durant les últimes 24 hores, amb pujades del 10% que han elevat el preu per sobre dels 1.100 dòlars, però els experts avisen que es tractaria de l'anomenat 'rebot del gat mort'. D'altra banda, l'última hora sobre els treballs del canvi de protocol de la cadena de blocs homònima al protocol de prova de participació passa perquè el pla s'aproxima a les darreres etapes.

Atesa la debilitat de l'entorn macroeconòmic, el darrer rebot del preu pot ser efímer, alerten els analistes. Els baixos volums de negociació durant les vacances del Dia de la Independència dels Estats Units també poden haver influït en la forta pujada.

Les dades de l'empresa d'anàlisi en cadena Santiment mostren que quan l'ETH es va desplomar fins a prop dels 1.000 dòlars, la quantitat de criptovalors que es van traslladar a les borses va augmentar de manera constant. L'oferta d'ETH a les borses és la més alta dels darrers sis mesos, cosa que indica que els operadors se n'han desfet àmpliament. La seva saturació a les borses també indica que hi ha poc marge per a una forta recuperació del preu.

Pel que fa als treballs de l'esdeveniment conegut com la fusió, Gray Glacier, una sisena actualització que retarda la bomba de dificultat, es va implementar amb èxit el 30 de juny. Aquesta bifurcació dura va endarrerir la bomba de dificultat en uns 700.000 blocs, i va donar temps als desenvolupadors fins a mitjans d'octubre per posar-ho tot en ordre per a la transició a prova de treball.

Tim Beiko, el desenvolupador líder de l'ETH, també va tuitejar que la fusió de Sepolia estava en marxa i va advertir els usuaris sobre la volatilitat de la taxa de hash. Sepolia és la segona de les tres xarxes de prova públiques. Després de la fusió de Sepolia, només quedarà Goerli/Prater abans de 'la fusió'. Els desenvolupadors han fixat provisionalment la data de la fusió de Sepolia pel 6 de juliol.

Noticias relacionadas

contador