ethereum cripto

L'ethereum aguanta aquest dimarts la nova onada d'aversió al risc provocada als mercats per les pors que les vacunes actuals no ofereixin cobertura contra la variant òmicron de la Covid-19. Les caigudes s'imposen entre els principals tokens i el bitcoin cedeix fins als 56.000 dòlars, però l'ethereum es manté amb pujades després que dilluns es recuperés gairebé completament de les vendes del 26 de novembre i els optimistes encara confien que pugui assolir els 5.000 dòlars el 2021.

"La venda de criptodivises va ser una reacció exagerada i els compradors estan reapareixent ràpidament a mesura que els operadors reavaluen l'impacte d'una nova variant del coronavirus", comenta Edward Moya, analista d'Oanda. A més, la nova fita de la cadena de blocs d'Ethereum ha donat ales als inversors: les dades de Dune Analytics van mostrar que les adreces úniques a Ethereum -el total d'usuaris de finances descentralitzades a la cadena de blocs- van superar els quatre milions aquesta setmana passada.

L'anàlisi tècnica del segon criptoactiu per capitalització de mercat indica que els 4.000 dòlars han esdevingut un suport formidable per a l'ether i els indicadors tècnics continuen apuntant als 10.000 dòlars com a objectiu de les pujades. Tot sembla indicar que es prepara un ral·li en l'ethereum. "L'ether (la unitat de la xarxa Ethereum) va rebotar des del coll del patró de cap i espatlles en desenvolupament el 28 de novembre, cosa que suggereix que els 'bous' estan defensant el nivell amb totes les seves forces. Les compres sostingudes van empènyer el preu per sobre de la mitjana mòbil simple de 20 dies (4.316 dòlars) el 29 de novembre", segons l'anàlisi de CoinTelegraph.

El màxim històric del token als 4.884 dòlars és ara la primera resistència que cal superar i, si ho aconsegueixen, les alces es projecten fins aproximadament al límit superior d'un banderí alcista als 5,252 dòlars. Si es trenca i es tanca per sobre de la resistència superior dels 4,551 dòlars, la correcció s'haurà acabat. L'Ethereum podria llavors pujar fins al seu rècord. "Una ruptura per sobre d'aquest nivell invalidarà la configuració baixista i obrirà les portes a un possible repunt fins als 5.796 dòlars", aventuren des de CoinDesk.

Noticias relacionadas

contador