ethereum 1024x575

Recuperació en l'ethereum, que lidera les alces d'aquest dilluns entre les altcoins amb avenços de fins al 7%, en un clar rebot de les criptomonedes després de la caiguda del Divendres negre. La resta d'altcoins presenten un panorama similar i la capitalització total del mercat ha pujat fins als 2,5 bilions de dòlars. Pel que fa al bitcoin, la criptomoneda no es queda enrere i avança per sobre dels 57.000 dòlars, després de posar a prova els 53.000-54.000 dòlars.

Els preus de la majoria de les criptomonedes alternatives (altcoins) també es van desplomar divendres. L'ether, la segona criptomoneda més gran per capitalització borsària, va caure breument per sota dels 4.000 dòlars divendres i de nou diumenge, tot i que Ethereum, la seva cadena de blocs subjacent, va aconseguir una nova fita.

Les dades de Dune Analytics van mostrar que les adreces úniques en Ethereum -el total d'usuaris de finances descentralitzades en la cadena de blocs- van superar els quatre milions aquesta setmana passada. Aquest dilluns, tot i això, l'ether ha remuntat per sobre de 4.300 dòlars.

L'anàlisi tècnica del segon criptoactiu per capitalització de mercat indica que els 4.000 dòlars han esdevingut un suport formidable per a l'ether i els indicadors tècnics continuen apuntant cap als 10.000 dòlars com a objectiu de les pujades. Tot sembla indicar que es prepara un ral·li en l'ethereum.

El màxim històric del token als 4.884 dòlars és ara la primera resistència a superar i, si ho aconsegueixen, les alces es projecten fins aproximadament al límit superior d'un banderí alcista als 5,252 dòlars. “La pujada del 97% cap als 10.418 dòlars estaria llavors al radar, però el token s'enfrontaria a diversos obstacles, incloent-hi el nivell d'extensió del 127,2% de Fibonacci als 5.762 dòlars, i després al nivell d'extensió del 161,8% de Fibonacci als 6.866 dòlars”, escriu l'analista Sarah Tran a FXstreet.com.

contador