verde subida bitcoin

El bitcoin està de tornada a nivells de preu per sota de 48.000 dòlars aquest dilluns, després que diumenge, el preu de la més operada de les monedes digitals va accelerar el seu ral·li per sobre dels 49.000 dòlars, circumstància que va portar la criptocomunidad de Twitter a demanar que el preu assaltés i derroqués la barrera dels 50.000 dòlars. No obstant això, el preu es va quedar als 49.200 dòlars, per tancar lleument per sobre dels 48.000 dòlars. Amb tot, l'optimisme domina el sentiment al voltant dels actius de xifrat, amb màxims històrics en diverses 'altcoins' i una capitalització total de 2,1 bilions.

  • 62.576,76$
  • -1,85%

El bitcoin es va disparar divendres, superant els 45.000 dòlars i accelerant la seva pujada. "Després de semblar preparada per a una correcció durant molt de temps abans de trencar finalment a la baixa, la criptodivisa va mostrar una notable resistència als 40.000 dòlars i ara n'està recollint les recompenses", explica Craig Erlam, analista d'Oanda.

"L'actiu digital havia estat batallant amb aquesta resistència als 45.000 dòlars, després d'haver estat un suport clau durant la major part d'agost i principis de setembre. Una ruptura per sobre d'aquest punt va ser clarament un gran moment i el catalitzador per a una pujada cap als 47.000 dòlars", prossegueix Erlam. "Els comentaris del president de la Reserva Federal (Fed), Jerome Powell, que no té intenció de prohibir les monedes digitals s'han assenyalat com a disparador del moviment, però crec que probablement hi ha alguna cosa més", afegeix.

"No obstant això, la batalla encara no està guanyada, ja que es troba amb una resistència al voltant de la reculada del 61,8% dels màxims als mínims de setembre. Si se supera aquesta zona, els 50.000 dòlars semblen molt vulnerables", conclou l'analista d'Oanda.

A la resta del mercat, l'auge del bitcoin, que manté un 41% de domini, va fer pujar els preus de les altcoins, amb múltiples monedes al top-200 realitzant guanys de dos dígits, recull CoinTelegraph.

Terra (LUNA) va veure com el seu preu s'avançava a la resta del mercat i va pujar un 23,34% des del seu mínim dels 37,52 dòlars del 2 d'octubre fins a arribar a un nou màxim històric dels 46,09 dòlars durant les primeres hores del matí del 3 d'octubre. Secret Network (SCRT) també va pujar per guanyar un 20,3% i arribar a un màxim diari de 3,07 dòlars.

Altres augments notables inclouen un guany del 13% per Shiba Inu (Shib) i un augment del 12,4% en el preu de Tezos (XTX) i Axie Infinity (AXS).

Pel que fa a l'ethereum, la segona criptodivisa per capitalització de mercat truca a les portes dels 3.500 dòlars, amb un màxim de 3 setmanes arribat aquest diumenge als 3.850 dòlars.

Noticias relacionadas

contador