gary gensler

El president de la Comissió de Valors dels Estats Units (SEC), Gary Gensler, ha reiterat el seu suport als fons cotitzats en borsa (ETF per les sigles en anglès) del bitcoin que invertirien en contractes de futurs en lloc de la pròpia moneda digital.

Gensler ha tornat a donar suport als ETF del bitcoin, que inverteixen en contractes de futurs que cotitzen a la Borsa Mercantil de Chicago i es registren sota la Llei de Societats d'Inversió de 1940. L'anomenada "Llei 40", informa Coindesk. "Proporcionen importants proteccions als inversors", va comentar durant una conferència del Financial Times: "Estic desitjant que el personal (de la SEC) revisi aquestes presentacions", en referència a les sol·licituds que el supervisor nord-americà té sobre la taula.

En un discurs pronunciat a l'agost, el president de la SEC va exhibir un to similar, cosa que va desencadenar una allau de sol·licituds de ETF de futurs de bitcoin fets a mida. Cap ha estat aprovat per la SEC, però els observadors del sector esperen que la decisió s'adopti a l'octubre.

La SEC està revisant gairebé dues dotzenes de sol·licituds d'ETF per productes de bitcoin, futurs de bitcoin, ether i futurs de l'ether.

Els inversors no han estat tan disposats a invertir en productes relacionats amb els futurs del bitcoin. Un fons d'inversió de futurs de bitcoin només ha acumulat 15 milions de dòlars en actius dos mesos després del seu llançament, segons un tweet d'Eric Balchunas, analista de Bloomberg.

Noticias relacionadas

contador