musk tesla bitcoin
Alberto Sánchez

Ho ha tornat a fer. Després d'anar 'un passet pa'lante, un passet pa'tras' amb les seves posicions en el bitcoin, Elon Musk ha assegurat aquest dimecres, via Twitter, que es manté fort i no pensa vendre. El fundador de Tesla va tractar de llançar una mica de llum al 'dimecres negre' de les criptos, quan el bitcoin va caure un 30% en 24 hores i hi va haver una autèntica carnisseria en aquests actius, amb un tuit assenyalant clarament les seves intencions amb els 1.500 milions que té en la 'cripto' reina.

  • 183,28$
  • -5,55%

Utilitzant emojis, Musk va tuitejar que Tesla té mans de diamant, un terme molt popular entre la comunitat WallStreetBets de Reddit (reddit) per referir-se a algú inflexible en mantenir una posició. El tuit podria referir-se als 1.500 milions de dòlars que Tesla té en bitcoin.

Musk va agitar els mercats durant el cap de setmana amb una guerra a Twitter amb els aficionats a les monedes digitals en la qual una resposta va fer creure que la seva empresa liquidaria la seva posició en el bitcoin. Més tard va aclarir que l'empresa no havia venut cap de les seves monedes digitals.

La moneda digital més popular del món es va desplomar el 19 de maig, situant-se just per sobre dels 30.000 dòlars, el seu nivell més baix des de finals de gener. Això vol dir que el bitcoin ha esborrat tots els seus guanys després de l'anunci de Tesla que compraria 1.500 milions de dòlars de la criptodivisa.

La pròpia Tesla és part d'una onada de vendes en els valors tecnològics de Wall Street, amb una caiguda al voltant del 4% fins dimecres. Microstrategy, una altra empresa que posseeix una gran quantitat de bitcoins en la seva tresoreria corporativa, ha baixat més d'un 7%.

Noticias relacionadas

contador