bitcoin-la-police-allemande-a-la-recherche-d-un-mot-de-passe-a-50-millions-d-euros rsz

La sessió d'aquest dimecres és de les que marquen un punt d'inflexió en els preus. Vam assistir a una hemorràgia venedora amb un dels majors volums de negociació de la història. Podria tractar-se perfectament d'una capitulació.

  • 64.367,38$
  • 0,69%
Análisis Técnico
S1
28500
S2
47440
R1
60000
R2
60000
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Aquest dimecres el preu del bitcoin tocava els 30.000 dòlars i complia amb l'objectiu de caiguda del 'cap i espatlles' que vam comentar durant la sessió d'aquest dilluns. Just aquí, als 30.000 dòlars. Si bé és cert que a l'anàlisi d'ahir vam parlar d''els cap i espatlles' perquè podíem traçar dues en funció de per on dibuixaríem la línia clavicular de la pauta correctiva. En qualsevol cas, el realment important és que la sessió d'ahir és de les que marca història, de les que assenyalen punts de gir en la tendència de fons.

Així, el que tenim és un 'martell' en tota regla després d'una correcció des dels màxims anuals i històrics (65.000 dòlars), del 54%. I què és un 'martell'? Es tracta d'una espelma que es produeix normalment al final d'una fase correctiva perllongada i moltes vegades té lloc a prop de suports clau. Interpretant-la com un punt d'inflexió de la tendència, passant de baixista a alcista. O almenys ens estaria anticipant l'inici d'un important rebot de curt termini.

Estem parlant d'una sessió durant la qual el preu cau amb força durant gran part del dia per després recuperar-se i tancar a prop dels màxims, o als màxims. Però deixant, això sí, una llarga metxa inferior per sota. El volum negociat també sol ser bastant més alt que el de les sessions precedents. Els martells acostumen a tenir metxes llargues a la part inferior (ombra) almenys del doble del cos real. I si al mateix temps coincideix amb el fet que algun dels principals oscil·ladors de moment (RSI, estocàstic, etcètera) llança lectures extremes de sobrevenda, millor que millor. I això és el que tenim. Dit això, la tendència alcista de fons del bitcoin segueix intacta.

Sí, com ho llegiu. Aquest és un bon exemple del que moltes vegades comentem sobre un subjacent que pot arribar a caure amb força i seguir sent alcista a llarg termini. El normal és que des d'aquí el preu tracti de reestructurar-se de nou a l'alça, però, això sí, els 30.000 dòlars que va marcar aquest dimecres s'ha de respectar en tot moment. I una altra cosa, la dominància del bitcoin enfront de la resta sembla començar a incrementar-se. Segons l'observat en altres cicles alcistes és probable que ara vegem com el bitcoin torna a recuperar el terreny perdut mentre que les 'altcoins' poden patir més.

btc2005212
Futur diari del bitcoin des de setembre de 2019

Noticias relacionadas

contador