dogecoin
Flickr

La esperadíssima aparició del fundador de Tesla, Elon Musk, al programa Saturday Night Live, lluny de complir amb l'objectiu d''enviar el dogecoin a la lluna', ha provocat una fortíssima correcció en el criptomeme que cotitza als 0,53 dòlars, molt lluny dels 0,74 dòlars que va tocar abans de l'espectacle. Durant les hores següents a l'hora televisiva de Musk, el preu va arribar a caure fins als 0,41 dòlars, esborrant gairebé tots els guanys de la setmana anterior.

L'expectació que s'havia generat al voltant de la participació del fundador de Tesla al conegut programa havia impulsat el preu durant les últimes jornades. Un estat d'ànim que ell mateix va alimentar en anomenar-se "el pare del doge" -the dogefather- a través d'un tuit.

Durant el programa, els presentadors li van deixar anar a Musk: així que "és un tripijoc", en referència a la moneda basada en el meme d'un gos, després que Musk assenyalés que el dogecoin va començar com una broma (Musk va corroborar que ho és, parell acte seguit afegir que va a la lluna).

"La paraula 'hustle', que va utilitzar com un acudit, va fer que els especuladors es desfessin de la moneda, ja que esperaven un llenguatge més optimista per la seva part", comenta Naeem Aslam, cap d'anàlisi d'Avatrade, en un clar cas de compra el rumor, ven els fets.

A l'esquetx final de el programa, Musk va fer broma sobre la creació d'una nova moneda, basada en "el que jo digui", abans que el programa expliqués (breument) el sistema monetari fiduciari.

Tot i així, fins i tot amb la caiguda recent, el dogecoin ha pujat més d'un 10.000% aquest any. I l'exercit del dogecoin s'ha resignat, sens dubte, a esperar el pròxim tuit del magnat que empenyi el dogecoin a 1,00 dòlars i més enllà. "Encara es creu que la criptomoneda té la capacitat de tocar la marca d'un dòlar, ja que hi ha un suport massiu entre els comerciants minoristes que estan apostant els seus estalvis", arrodoneix el cap d'anàlisi d'Avatrade.

Noticias relacionadas

contador