dogecoin
Flickr

Quan Elon Musk tuiteja, el món calla. I quan ho fa sobre el dogecoin, la criptodivisa paròdia basada en el meme d'un gos, una legió de fanàtics es llança a les compres. El criptoactiu deixa pujades del 10% i torna per sobre dels 0,30 dòlars després del seu comentari a la xarxa social autodenominant-se el 'pare del dogecoin' abans de la seva pròxima compareixença com a presentador en el xou televisiu Saturday Night Live el 8 de maig.

Musk ha fet broma amb els seus seguidors de Twitter sobre la possibilitat que la cripto aparegui en el seu debut en aquest programa, cosa que ha provocat un repunt en el valor de la criptografia. El fundador de Tesla va tuitejar dimecres "The Dogefather SNL May 8", referint-se a la seva compareixença al programa que es va anunciar la setmana passada.

El comentari aparentment va provocar l'entusiasme entre els comerciants de dogecoin que la 'cripto' rebria més atenció davant d'una gran audiència de televisió.

El dogecoin és una criptografia de paròdia derivada del meme "Doge" creat el 2013, que ha vist un augment en el preu de més del 6000% el 2021, gràcies en gran mesura a l'atenció collida pel CEO de Tesla.

ELS MINERS FAN L'AGOST

A més, l'exèrcit de dogecoin no és l'únic que s'està forrant aquest any. Els miners responsables de la generació de la moneda digital amb temàtica Shiba Inu també estan pletòrics. Els ingressos diaris dels miners de dogecoin van aconseguir un rècord de 3,6 milions de dòlars el 26 d'abril, xifra que suposa un augment del 4.575% respecte als 77.000 dòlars del dia d'Any Nou, segons les dades de la cadena de blocs proporcionats per ByteTree.

Les estimacions d'ingressos suposen que els miners, que operen predominantment en efectiu, venen les seves monedes immediatament.

Els miners reben monedes acabades de crear i tarifes de processament de transaccions com a recompensa per minar blocs i processar transaccions al llibre major distribuït.

Noticias relacionadas

contador