binance foto

El CEO Changpeng Zhao comunament conegut com a CZ ha aclarit que Binance no va comprar cap bitcoin durant el cap de setmana, quan la criptomoneda ha caigut per sota dels 18.000 dòlars.

Durant el cap de setmana, alguns llocs web de notícies es van llançar a afirmar que la plataforma Binance estava comprant la caiguda de bitcoin. Això va ser en un moment en què el preu de la moneda digital havia caigut per sota de la marca de 20.000 dòlars. Aparentment, els informes van citar un cas en què Binance va transferir al voltant de 101.266 BTC a una cartera freda. La borsa no nega haver transferit les monedes, però refuta qualsevol suggeriment que hagi comprat a la caiguda.

Les carteres fredes de criptomonedes han estat una opció relativament popular per a l'emmagatzematge de criptomonedes, especialment per les balenes o els principals intercanvis. Bàsicament, les carteres fredes són carteres que es mantenen fora de línia. Es presenten principalment en forma de dispositius de maquinari que es poden connectar a un ordinador.

Són diferents dels moneders calents que es mantenen en línia amb una connexió a Internet activa. Per exemple, el comerç que té lloc als intercanvis és a les carteres calentes. Mentre que els intercanvis mantenen els seus fons en carteres fredes com a seguretat lluny d'Internet per evitar qualsevol intent de hackeig.

Segons un recent tuit del CEO de Binance, CZ, la borsa estava simplement transferint les seves tinences de BTC a una cartera freda pel fet que més usuaris estan comprant el cripto a la borsa. Per descomptat, els inversors en criptografia són coneguts per acumular més existències durant les caigudes, i aquest pot haver estat el cas quan el BTC va caure per sota dels 20.000 i 19.000 dòlars durant el cap de setmana.

Noticias relacionadas

contador