bitcoin portada divisas monedas

El bitcoin cotitza aquest dimecres pla, prop de 10.000 dòlars, després de les reculades de les últimes jornades, quan la criptomoneda s'ha embarcat en un moviment de correcció/consolidació després de tocar 12.000 dòlars i de tancar un agost de rècord. No obstant això, els experts no deixen d'avisar que el sentiment baixista seguirà tot el mes de setembre, que històricament és negatiu per a la creació de Satoshi Nakamoto.

De fet, al seu informe d'agost, la plataforma d'intercanvi de criptodivisas Kraken prediu retorns excessivament negatius per a la moneda de xifratge. L'informe assenyala que el novè mes de l'any és el de pitjor rendiment de bitcoin, amb una rendibilitat mitjana del -7%. Assenyala que, com que la ‘cripto’ ha tingut un rendiment inferior a la mitjana de la majoria dels mesos de 2020, és probable que el rendiment d'aquest mes sigui fins i tot pitjor de l'habitual.

Malgrat la perspectiva baixista a curt termini, l'informe identifica algunes raons per a l'esperança, per exemple que una quota rècord de l'oferta del bitcoin no s'ha mogut en més de 12 mesos a la plataforma i que "històricament, aquesta dinàmica ha presagiat un nou mercat alcista".

L'informe afegeix que és probable que la moneda criptogràfica vegi fluctuacions agressives aquestes properes setmanes i que la volatilitat no s'enlairarà “fins al quart trimestre”.

Noticias relacionadas

contador