pekin serre la vis sur les cryptomonnaies le bitcoin plonge 20220315084820

El mercat de les criptomonedes aguanta posicions i els principals criptovalors no han deixat notar moviments significatius durant les darreres jorenades, cosa que és destacable per part d'analistes i inversors en plena i renovada onada d'aversió al risc. L'escassa acció del preu del bitcoin i l'ethereum tranquil·litza els experts que creuen que la consolidació en què s'han embarcat els criptovalors principals és un bon senyal i dona mostres de resiliència del mercat d'actius digitals. Aquest dilluns passa per Polkadot i l'acord al qual ha arribat amb l'emissor de la moneda estable USDT, Tether.

  • 63.915,81$
  • 0,62%

Atès que el bitcoin és l'actiu de risc per excel·lència, que hagi aguantat els vaivens del mercat des que dimecres passat va deixar un mínim de tres mesos, “és força sorprenent i potser fins i tot encoratjador”, comenta Craig Erlam, analista d'Oanda. Tot i les caigudes de la primera meitat de la setmana passada, “els nivells tècnics clau no han canviat, ja que el bitcoin compta amb un ampli suport al voltant dels 18.000-18.500 dòlars i la gran prova no està gaire per sota, a l'entorn dels 17.500 dòlars, el mínim de principis d'estiu”, assenyala aquest expert.

"Mentrestant, l'ether continua lidiant amb les seqüeles de la 'Fusió'", assenyalen els experts d'eToro, malgrat que igualment es nota una consolidació del preu en els últims cinc dies. Tot i això, destaquen aquests experts que més d'una setmana després del canvi de protocol a prova de participació, el nivell d'emissió d'ether ha caigut al voltant d'un 98%, segons Ultra Sound Money. Mentre que abans de la Fusió, la xarxa hauria creat més de 130.000 nous valors ETH en una setmana, durant els 10 dies transcorreguts des de la Fusió només se n'han creat 8.000.

“La gran pregunta ara és: per què no estem veient un entorn “deflacionari” al mercat? En general, la xarxa continua creant més ETH dels que crema, en una proporció de dos a un. Però el nivell de criptovalors nous que arriben a la xarxa s'ha reduït substancialment”, comenta Simon Peters, analista d'eToro.

En altres criptovalors, l'ADA es manté al voltant de 0,45 dòlars, amb fluctuacions entre 0,44 i 0,48 dòlars i no es deixa notar cap canvi remarcable en l'acció del preu malgrat que l'actualització Vasil a la cadena de blocs de la setmana passada va ser un èxit.

Destaquen també les notícies sobre la polkadot (DOT), que presenta un aspecte positiu i deixa alces, animada per la notícia que Tether està disponible a la cadena de blocs Polkadot, cosa que proporciona als inversors una moneda estable en aquesta xarxa. Això significa que ara es pot encunyar USDT a la cadena de blocs de Polkadot.

Paolo Ardoino, el CTO de Tether va assenyalar sobre això: "Polkadot està en una trajectòria de creixement i evolució aquest any, i creiem que la incorporació de Tether serà essencial per ajudar que continuï prosperant".

Noticias relacionadas

contador