criptomonedas oficiales 1024x768

El mercat de les criptomonedes deixa pujades al rang diari aquest divendres i, el que és més important, el bitcoin i l'ethereum es mantenen cotitzant a zones de recents màxims, als 19.400 dòlars, el primer, i al voltant dels 1.350 dòlars, el segon. La capitalització total també avança fins als 950.000 milions de dòlars, després de rondar els 900.00 aquest dijous. Hi ha bones notícies per a les criptomonedes, ja que l'actualització Vasil de Cardano s'ha desplegat amb èxit, cosa que ha generat una onada d'optimisme a curt termini.

  • 64.539,29$
  • 0,71%

Tot i això, els experts alerten que això no és més que un rebot enmig d'un mercat clarament baixista. "En altres condicions, el desplegament amb èxit d'una bifurcació dura a una de les principals cadenes de blocs hauria estat un motiu de pujades importants", comenta Lark, Davis, fundador de The Wealth Mastery. L'ADA, el criptovalor d'aquesta xarxa, avança gairebé un 6% en 24 hores i cotitza al voltant dels 0,47 dòlars.

Aquesta actualització és una fita crucial al full de ruta de Cardano i permetrà a la xarxa avançar en els seus plans de convertir-se en una plataforma de contractes intel·ligents líder. Segons una publicació al bloc, Vasil millora diversos aspectes de la cadena de blocs de Cardano, fent-la més ràpida i sofisticada. Això permetrà que les aplicacions sobre aquesta cadena de blocs siguin més fàcils de construir, alhora que es millora l'experiència d'usuari. També millorarà la capacitat d'escalat de la xarxa i reduirà les tarifes de les transaccions.

Més del 98% dels blocs de la xarxa principal estan sent creats pels nodes actualitzats, mentre que les principals aplicacions descentralitzades (DApps) de la cadena de blocs també n'han confirmat la preparació.

Durant els set dies transcorreguts des que es va anunciar la notícia de l'actualització, les converses a les xarxes socials sobre ADA han augmentat gairebé un 40%, ocupant el tercer lloc per darrere d'Ethereum i Ripple (XRP).

Noticias relacionadas

contador