ep mineriacriptomoneda 20180126161102
PIXABAY

El bitcoin podria assolir un fons de mercat en algun moment a prop de finals de 2022 o principis de 2023 sobre la base del seu rendiment anterior durant els "cicles de 'halving' (reducció a la meitat de la recompensa de minat), van escriure els analistes de l'empresa de bitcoin NYDIG en una nota de dimecres. La moneda digital cotitza al voltant dels 20.000 dòlars, però des del sector es dona per fet que les caigudes seguiran fins als 15.000 dòlars.

La moneda digital està dissenyada per experimentar 'halving', que fa referència a la reducció de la recompensa pagada als miners d'un bloc en un 50%, cada 210.000 blocs, o aproximadament cada quatre anys. Encara que només hi ha hagut tres reduccions a la meitat en la història de bitcoin, totes es van produir enmig dels màxims cíclics de bitcoin, van escriure els analistes d'NYDIG.

Mentrestant, els pics i els mínims del cicle del bitcoin van tendir a aparèixer al voltant de 1/3 i 2/3 del camí durant cadascun dels cicles de reducció a la meitat, respectivament, excepte el primer cicle, durant el qual les dades de preus fiables no estaven disponibles fins que estava ben encaminat, van assenyalar els analistes. Si el patró persisteix, podria implicar que som a uns sis mesos que el mercat toqui fons, segons la nota.

Si s'observa la posició històrica del bitcoin als mercats baixistes, la seva caiguda actual se situa al voltant del 80% des del seu últim màxim històric, fet que implicaria que encara hi ha potencial per a una caiguda més gran. Fins ara, ha corregit aproximadament un 70% des del màxim històric del novembre del 2021, als 69.000 dòlars.

Noticias relacionadas

contador