1635374001 etf bitcoin futuros

L'aversió al risc contraataca als mercats de valors que aquest dimecres van tornar a patir importants vendes després de les declaracions del president de la Reserva Federal (Fed), Jerome Powell, mostrant la seva determinació per frenar la inflació. Wall Street es va emportar un cop dur amb una caiguda del 4% per al Nasdaq -que va perdre el suport dels 12.100 dòlars, fet que va repercutir en el bitcoin i les criptomonedes, l'evolució dels quals als mercats va de la mà de la Borsa de Nova York. No obstant, aquests actius han aguantat l'embranzida a la baixa, cosa que comporta seriosos riscos segons els experts.

  • 66.102,89$
  • 0,28%

La creació de Satoshi Nakamoto es torna a trobar per sota dels 30.000 dòlars, “la qual cosa pot posar alguns una mica nerviosos”, indica Craig Erlam, analista d'Oanda. Creu l'expert que "és difícil per als actius de risc aprofitar de manera significativa el repunt a l'entorn actual". Tot i això, per a alguns això és encoratjador, ja que “no hem vist una reacció brusca al moviment per sota d'un nivell tan clau”. “Per descomptat, això podria canviar ràpidament, ja que per sota sembla oferir el camí de menor resistència”, amb una zona de control dels 25.000 als 26.500 i, per sota, dels 20.000 dòlars.

En general, l'activitat al mercat de monedes digitals ha continuat disminuint i aquest dimecres es va registrar una volatilitat menor de la mitjana mensual, comenten els experts de Rabobank. La capitalització total és menor que els dies anteriors i s'assenta al voltant d'1,4 bilions de dòlars. Pel que fa a altres criptovalors, l'ethereum ha abandonat el nivell de 2.000 dòlars.

En aquest context, no falten els avisos d'analistes que creuen que l'actiu digital simplement està esperant per començar la seva sagnia següent. El popular crític del bitcoin, Peter Schiff, anomena això una clàssica trampa alcista per als inversors. En una de les seves recents publicacions a Twitter, Schiff esmenta:

"He d'admetre que em sorprèn que el bitcoin hagi aguantat tan bé. Però no us poseu xulos #HODLers. El mercat mai dona als inversors tant de temps per comprar a les caigudes. És més probable que això sigui un parany alcista per atraure tants compradors com sigui possible abans del proper tram important a la baixa".

I prossegueix: "L'augment dels preus dels #aliments i la benzina exercirà més pressió sobre els preus del bitcoin. Això és perquè els comestibles i les benzineres no canviaran el menjar o combustible per bitcoins. Així que si els #HODLers del bitcoin volen menjar i conduir aviat es veuran obligats a vendre les seves preuades 'tinences' per poder permetre-ho.” Això, fet i fet, significarà que el bitcoin podria desplomar-se fins i tot per sota dels 20.000 dòlars.

Segons César Nuez, analista de Bolsamanía, els gràfics apunten a un panorama desolador. “El doble gir dibuixat al voltant dels 64.000 dòlars ens podria estar donant forma a un doble sostre. Aquesta formació té unes conseqüències aterridores per als propers mesos i és que l'objectiu de caiguda de la figura podria estar tranquil·lament als 8.000 dòlars”.

Noticias relacionadas

contador