dokwon terra

Des d'aquest 18 de maig i fins al proper 25, es desenvolupen les votacions dels membres de governança de la comunitat de Terra sobre la proposta del fundador de la cadena de blocs i de Terraform Labs, Do Kwon, de ressuscitar la cadena de blocs a través del que es coneix com a 'bifurcació dura' a l'argot d'aquest ecosistema. Tot i que molts usuaris a les xarxes socials han manifestat la seva oposició als plans de Kwon, els sondejos preliminars mostren que ha obtingut un aclaparador suport del 91%.

Dilluns Kwon va proposar dividir la cadena de blocs de LUNA en dues cadenes: Terra Classic i Terra. Albergaran les criptomonedes Luna Classic (LUNC) i Luna (LUNA) respectivament i es distribuiran nous criptovalors als antics partidaris de Terra, com els desenvolupadors d'aplicacions clau, aquells els ordinadors dels quals ordenen transaccions a la xarxa, i els que encara tenen terraUSD. Aquesta és la segona proposta de Kwon per reviure la xarxa, però molts experts desconfien de la iniciativa i no tenen esperances.

La votació preliminar dels membres de la comunitat mostra que el sentiment general és aclaparadorament contrari a la bifurcació de la cadena de blocs. La proposta ha rebut més de 2.747 vots al fòrum de recerca i govern de Terra al tancament d'aquesta edició, amb un 90% de vots en contra. Un membre de la comunitat va dir: "Ningú vol una bifurcació". Només el 10% hi ha votat a favor.

En canvi, entre els desenvolupadors, el pla de Kwon ha tingut una bona acollida. De moment, compta amb el suport de 85 milions de vots de la comunitat, amb fins a 284 milions de vots encara per emetre. La proposta necessita uns 188 milions de vots a favor per ser aprovada abans que es tanqui el termini el 25 de maig.

El validador més gran que s'ha manifestat a favor de la proposta és el proveïdor d'infraestructures de Terra, Orbital Command, amb un 1,39% dels vots. Els principals validadors amb més del 2% del poder de vot encara no s'han pronunciat, incloent-hi el banc d'stablecoin de cadena creuada Orion.Money amb el 8,63%, informa Coin Telegraph.

Noticias relacionadas

contador