le-bitcoin-chute-l-etau-de-la-reglementation-se-resserre 20181031050829

Els inversors al mercat de les monedes digitals i els 'evangelistes' del bitcoin es van emportar un bon disgust la passada nit durant el flaix-crac que va patir el preu del més operat dels actius de xifrat, del qual es recupera abans de l'obertura europea. L'espectacular ral·li que la moneda de Satoshi Nakamoto va emprendre la setmana passada va culminar dimecres en un màxim de 17 mesos, als 13.700 dòlars, però en un obrir i tancar d'ulls la divisa de xifrat es va desplomar i va perdre 1.700 dòlars.

Segons apunten diversos mitjans especialitzats, la causa sembla estar en una caiguda de la plataforma de comerç de moneda digital, Coinbase, amb seu als Estats Units. El lloc web va informar en primer lloc que estava investigant un problema en el qual la seva API ja no funcionava correctament, informa Cointelegraph. Aquests problemes se succeeixen a altres similars reportats el 24 i 25 de juny, explica el mitjà.

Els experts avisen que el mercat pren tints de les condicions que es van donar el 2017 i que van elevar la més operada de les monedes de xifrat fins a la fita de 20.000 dòlars el desembre de 2017. En concret, alerten sobre la gran volatilitat que s'està tornant a veure a les monedes digitals, que produeix aquest tipus de moviments. Aquest dijous, l'actiu digital es canvia de mans als 12.800 dòlars, manté el seu domini el 62% i la capitalització total del mercat és de 362.000 milions de dòlars.

Neil Wilson, analista de Markets.com, recomana buscar punts d'entrada en aquests retrocessos, perquè "hi ha una oportunitat real que s'assoleixin els 20.000 dòlars". Pel que fa a si invertir en monedes digitals, els experts ho tenen clar: no més d'un 15% de les nostres carteres. "La meva recomanació és invertir unes engrunes, col·locar una prudent ordre de prou pèrdues i a gaudir-ne", aconsella Ramon Morell d'Experiència Trading en una nota per a clients.

Noticias relacionadas

contador