bitcoin-crypto 20181009174038

El mercat de les divises criptogràfiques encara l'últim tram de 2018 debatent-se entre embarcar-se en un ral·li de cap d'any o mantenir l'esperit baixista que ha dominat la seva operativa dels últims mesos. I encara que moltes són les veus que aposten perquè el bitcoin protagonitzi un sòlid avanç durant els pròxims mesos, un recent estudi apunta que les monedes de xifrat seguiran de capa caiguda.

Segons la companyia Juniper Research, que ha analitzat no només les transaccions sinó altres qüestions com l'acció dels intercanvis, la regulació del mercat, els atacs cibernètiques o la incidència de les bifurcacions en la volatilitat dels preus, la indústria sencera està a punt de implosionar.

Mostren la seva preocupació per la valoració del bitcoin i les pràctiques operatives de molts brokers de l'ecosistema de les monedes virtuals i han estimat que des de finals de 2017 i fins a setembre de 2018, el volum d'operacions, només en el bitcoin ha caigut un 36%. Pel que fa als valors de les transaccions diàries, aquestes s'han desplomat des dels 3.700 milions fins als 670 milions durant el mateix període, segons recull CoinTelegraph.

A més, estimen que "sobre la base de l'activitat durant la primera meitat del tercer trimestre, es produirà una caiguda addicional del 47% en els valors de transacció durant aquest trimestre".

Per tant, creuen que la caiguda en els valors de transaccions conduirà el mercat a un desastre encara més gran.

Noticias relacionadas

contador