bitcoin portada divisas monedas

Les prediccions sobre el preu del bitcoin és un dels assumptes en el qual més abunden els analistes quan es parla de criptodivises. Les pujades estratosfèriques de la creació de Satoshi Nakamoto, que té "la tendència d'afegir zeros al seu preu", segons escriu 'Bloomberg', a la seva anàlisi mensual de divises criptogràfiques, queda constatat pel pas de l'actiu de 1.000 a 10.000 dòlars en menys de quatre anys. La maduració pot haver frenat una mica aquesta tendència, però 'Bloomberg' no sembla creure que hagi arribat a un punt final.

Segons preveuen, aquest increment pot tornar a succeir, encara que a un ritme més lent, donat el ritme de maduració del criptoactiu, que s'ha incrementat amb el pas del temps. "Si la divisa digital es fa ressò dels seus guanys passats, i al ritme actual d'evolució, en prop del doble del període de temps que va trigar a afegir un zero a 1.000 dòlars podria elevar el seu preu a 100.000 dòlars, el 2025", afirmen.

Encara que aquesta predicció pot semblar audaç, és bastant conservadora comparada amb d'altres que preveuen que arribarà a aquest preu ja a la fi d'enguany

A més de les tendències històriques, Bloomberg suggereix que els factors fonamentals d'oferta i demanda donen suport a l'augment del valor del bitcoin. Assenyala també que al voltant del 90% de l'oferta total ha estat ja minada, mentre que la demanda institucional continua preparant-se amb el "Grayscale Bitcoin Trust (GBTC) acostant-se a unes existències equivalents a 500.000 bitcoins".

El pronòstic a curt termini de 'Bloomberg' és que el bitcoin podria tornar a assolir el màxim de 14.000 dòlars de 2019 a la fi d'any.

Noticias relacionadas

contador