nasdaq coinbase
Alberto Sánchez

Coinbase Global va anunciar aquest dilluns que planeja vendre 1.250 milions de dòlars de deute convertible, el mateix dia durant el qual les seves accions van tancar per sota del seu preu de referència de 250 dòlars per primera vegada des que la plataforma de monedes digitals cotitza a la borsa Nasdaq a mitjans d'abril.

  • 265,12$
  • 3,28%

Coinbase, que cedeix un 4% al premarket, els usuaris del qual operen principalment amb bitcoin i etheren el protocol Ethereum, va reportar la setmana passada uns sòlids resultats del primer trimestre, en línia amb el seu comunicat preliminar abans de sortir a borsa. La plataforma busca ara vendre bons amb venciment el 2026, que poden convertir-se en accions ordinàries de classe A, si l'acció arriba a un preu d'exercici establert.

"Aquest augment de capital representa una oportunitat per reforçar el ja sòlid balanç de Coinbase amb capital de baix cost que manté la llibertat operativa i minimitza la dilució per als accionistes de Coinbase", va dir la companyia en un comunicat. Els ingressos de l'operació de deute es van destinar a fins corporatius generals.

Però la preocupació per la volatilitat del seu negoci subjacent d'actius digitals està proporcionant els vents en contra més durs per a la plataforma, van dir els experts.

"L'última vegada que vam veure un mercat baixista en cripto el 2018, els seus ingressos van caure precipitadament", va dir Jake Ryan, director d'inversions i fundador del fons de cobertura de cripto Tradecraft Capital, sobre Coinbase.

"Hauran de diversificar-se", va dir Ryan, i va afegir que la major part dels ingressos de Coinbase actualment provenen de l'activitat comercial dels usuaris individuals, però que el nou deute hauria d'utilitzar per a adquisicions i per construir el seu conjunt de serveis financers.

Coinbase ha baixat al voltant d'un 30% des del seu debut en borsa, d'acord amb el declivi del complex de monedes digitals en general, però diversos analistes segueixen sent alcistes amb les accions de l'empresa.

Noticias relacionadas

contador