cb carl icahn sh1

El conegut escèptic de les monedes digitals, Carl Icahn, fundador d'Icahn Enterprises, s'ha convertit a la bitcoinmanía. El milionari ha assegurat que està disposat a entrar al mercat de les monedes digitals "en gran", i ha anunciat una inversió d'uns 1.500 milions de dòlars.

Icahn és un inversor i exassessor de l'administració Trump que té un patrimoni net de 15.600 milions de dòlars, segons Forbes. El 2018, Icahn va dir a la CNBC que les monedes digitals són "ridícules" i ha afegit que "potser sóc massa vell per a elles, però no tocaria aquestes coses." Però, en declaracions del 26 de maig a Bloomberg, Icahn ha explicat que ara està considerant una gran inversió i que entrar al mercat d'aquesta manera "no seria per comprar unes poques monedes o alguna cosa així".

Icahn s'uneix a la creixent llista de multimilionaris que han canviat d'opinió sobre les monedes digitals durant els últims 12 mesos. Quan se li va preguntar en quines criptodivises havia posat els seus ulls, el multimilionari es va guardar les seves cartes i va subratllar que: "Gran part de la criptodivisa que s'emet avui no sobreviurà, però creiem que la criptodivisa, d'una manera o altra, podria ser aquí per quedar-se. Per ser clars, mai hem comprat cap criptodivisa, però l'estem estudiant".

Icahn creu que les criptodivises que no serveixin almenys com a dipòsit de valor seran expulsades del mercat, ja que "ha d'haver-hi alguna forma de seguretat de valor" per sobreviure.

Icahn Enterprises és un conglomerat nord-americana de 14.500 milions de dòlars amb inversions en CVR, Pep Boys i Trump Entertainment Resorts.

Noticias relacionadas

contador