bitcoin ethereum

El bitcoin i l'ethereum han perdut els seus importants nivells de suport als 20.000 i als 1.0000 dòlars, respectivament, cosa que convida els experts a pensar que continuaran les caigudes. Sense que ningú sigui capaç de predir exactament quan s'arribarà a un sòl de mercat, diferents dades de la cadena de blocs apunten que la sagnia es podria prolongar durant tot el que queda d'any, per tocar fons a inicis del 2023. Però quant més cauran els valors digitals?

La correcció és ja de més de 70% per al bitcoin i de 75% per a l'ethereum. Tot i això, es creu que la reculada pot ser de més del 80% en aquesta ocasió, superant altres mercats baixistes, quan els actius criptogràfics han arribat a corregir en aquestes proporcions des dels màxims històrics.

Els experts no descarten un repunt de les criptomonedes a curt termini, però parlant des d'una perspectiva tècnica queda molt clar que els preus del bitcoin i l'ethereum estan extremadament sobrevenuts segons l'Índex de Força Relativa. Qualsevol lectura a prop de la marca 30 o per sota de 30 confirma que el pessimisme actual al mercat ha empès els preus massa lluny, i un rebot és molt probable. No obstant això, com que el preu del bitcoin ha violat el nivell de suport actual de 20.000 dòlars, "és probable que puguem seguir veient el preu movent-se cap avall, i pot haver-hi una altra onada de vendes, cosa que podria empènyer el preu cap al nivell de preus dels 15.000 o fins i tot els 13.000 dòlars”, comenta Aslam.

Això significa que el bitcoin en aquell moment haurà retrocedit més del 85% des del màxim històric. No és la primera vegada que hi ha hagut una correcció de més d'un 80% abans també, i això no és per preocupar-se, perquè normalment veiem que el pessimisme extrem desapareix quan el bitcoin cau més d'un 80% i els preus tornen a pujar.

Jeffrey Gundlach, conseller delegat de DoubleLine Capital, ha indicat, per part seva, que no el sorprendria que el bitcoin caigués fins als 10.000 dòlars. David Gerard, crític de les criptomonedes i autor d'Attack of the 50 Foot Blockchain, va dir que els recents col·lapses mostren un fracàs dels reguladors, que, segons la seva opinió, haurien d'haver posat més atenció a la indústria fa anys.

Pel que fa a l'ethereum, podria tornar a provar el rang dels 913-930 dòlars abans d'un rebot.

Noticias relacionadas

contador