general 1 bitcoin

Les voluminoses caigudes del bitcoin i de les anomenades altcoins, les monedes digitals alternatives a la reina de les criptomonedes d'aquest divendres, que han portat al preu del criptoactiu fins als 38.500 dòlars, mínims de cinc mesos, deixen un marcat aire d'incertesa al mercat. Els inversors es pregunten si ja és un bon moment per llançar-se a comprar o si la correcció seguirà fins, com a mínim, als 30.000 dòlars.

"El pessimisme continua creixent entre els inversors i els operadors quan es tracta d'actius de més risc i això està influint principalment en el preu de la renda variable i del bitcoin", comenta Naeem Aslam, cap d'anàlisi d'Avatrade. I davant l'empitjorament de les condicions dels valors tecnològics de Wall Street, “la profunda correlació amb la borsa només indica una utilitat menor (per al bitcoin) com a classe d'inversió”, afegeix per part seva Neil Wilson, analista de Markets.com.

Des del punt de vista de l'anàlisi tècnica, el preu del bitcoin ha trencat el nivell de suport clau de 40.000 dòlars, que ja va ser posat a prova unes quantes vegades abans. Ara tots els ulls són sobre els dos següents nivells de preus importants: 35.000 i la marca capital dels 30.000 dòlars. “És molt probable que el preu del bitcoin visiti aquest preu, cosa que empitjorarà encara més el sentiment actual, però els diners intel·ligents sabran que són el negoci de la seva vida”, opina Aslam.

De moment, José María Rodríguez, analista tècnic de Bolsamanía crida a esperar al tancament d'aquest divendres, ja que es podria produir un rebot. “Però és cert que si s'acaba així, i quan més avall pitjor, tindrem un important senyal de debilitat en el futur del bitcoin”. “Veurem en què queda el tancament de l'espelma setmanal. Ara els 40.000 dòlars passen a ser zona de resistència, és clar”, comenta l'analista.

En qualsevol cas, per a Aslam, el bitcoin continua sent la moneda del futur, i si un estava disposat a comprar bitcoins a 68.000 dòlars, “llavors ha d'estar emocionat de veure una ganga com avui”. "Els diners intel·ligents i altres institucions certament aprofitaran l'acció del preu actual, i és probable que s'emborsin una gran ganga", emfatitza l'analista.

Noticias relacionadas

contador