ethereum 1024x575

Les altcoins han patit pèrdues notables de fins al 15% per a alguns tokens aquesta divendres, seguint la caiguda del bitcoin del 7%, fins als 38.500 dòlars per les pèrdues de Wall Street, que s'han acarnissat el Nasdaq i els valors tecnològics, a més per les amenaces reguladores i la fugida dels inversors dels actius de risc.

L'ethereum (ETH) la segona criptomoneda per capitalització de mercat ha caigut un 8% les últimes 24 hores, fins a preus al voltant dels 2.800 dòlars, mínims des de finals de setembre de 2021. El tancament de dijous es va produir al suport dels 3.000 dòlars, que s'havia vist amenaçat a les últimes jornades i que definitivament ha cedit, registrant mínims de quatre mesos.

L'anàlisi tècnica assenyala un suport important a la zona dels 2.730 dòlars, preu on l'ether, el token de la xarxa Ethereum, va aguantar al setembre després d'haver trencat dijous la tendència diària de l'ETH, que estava recorrent un patró de canal ascendent. Tot i això, una ruptura baixista d'aquest patró ha iniciat un cicle baixista per a l'ethereum amb caigudes que es podrien ampliar fins als 2.500 dòlars, preus no vistos des de l'agost.

La resta de tokens han corregut la mateixa sort, el cardano ha caigut més d'un 11%, perdent completament tots els guanys de les darreres jornades, que havien arribat a ser del 40%, mentre que el ripple, la polkadot, el litecoin, la solana, el terra, l'estellar també han cotitzat a la baixa en un rang d'entre el 5% i el 15% negatiu a les últimes 24 hores. El preu del dogecoin també s'ha arribat a precipitar més del 9% fins als 0,1487 dòlars i acumula caigudes de més del 20% durant l'última setmana, el shiba inu ha cedit al voltant del 8% fins als 0,00002589 dòlars. En general, les altcoins han deixat mínims també de diversos mesos.

Noticias relacionadas

contador