ep archivo   central de endesa en pego portugal
ROBERTO GONZALEZ FOTOGRAFO - Archivo

Les elèctriques cauen amb força per la retallada a la retribució que impulsa el Govern del nostre país. Així, Endesa cau un 4,74% i Iberdrola es deixa un 1,68%, mentre que Solaria ho celebra amb pujades del 3,20%.

  • 17,06€
  • 0,71%
Análisis Técnico
S1
21.76
S2
23.65
R1
24.60
R2
24.60
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

El Ministeri per a la Transició Ecològica portarà el proper dimarts al Consell de Ministres un avantprojecte de llei per acabar amb els windfall profits de les nuclears i les hidràuliques per reduir la factura de la llum dels consumidors, que ha pujat notablement amb el repunt dels CO2, entre altres coses.

Tècnicament, just la setmana passada vam parlar de la potencial formació de continuïtat de tendència en aquest cas en 'cap i espatlles' invertit a la qual estava donant forma el preu i que es confirmava per sobre de la resistència dels 23 euros. Dèiem d'aquesta figura que el normal era que es donés al final de les tendències correctives, però això no vol dir que no funcioni en altres ocasions com a pauta de continuïtat de tendència. El cas és que amb les caigudes d'aquest dilluns, llevat que es recuperi al tancament de la sessió, no conviden a l'optimisme a curt termini. Diguem que la figura de volta quedaria anul·lada i el preu s'endinsaria de nou en el moviment lateral dels últims mesos. Però això sí, dins d'una impecable tendència alcista de fons, o primària, intacta.

Noticias relacionadas

contador