ep archivo   palas de aerogeneradores fabricadas por gamesa
EUROPA PRESS - Archivo

Un canal baixista és un patró que es caracteritza perquè el preu es desplaça d'aquí a dos rectes paral·leles, però amb pendent negativa. La part superior del canal es denomina zona de resistència i la part inferior zona de suport.

  • 18,05€
  • 0,00%
Análisis Técnico
S2
22.93
R1
24.50
R2
24.50
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

I la condició que ha de complir aquest patró perquè sigui vàlid és la de tenir almenys dos punts de suport a la base del canal i tres a la part alta (resistència), o bé tres a la zona de suport (la base del canal) i dos a la seva part alta. De manera que hem de tenir sempre, com a mínim, cinc punts de tangència al canal. Condició que compleix amb escreix el canal baixista en què segueix immers Siemens Gamesa.

L'operativa quan el preu està dins del canal es limitarà a obrir llargs (posicions alcistes) a la base i tancar-los a la part alta del canal (resistència). També podem obrir curts (posicions baixistes) a la part alta del canal amb objectiu de caiguda a la seva base. Així, en el moment actual tot suggereix que el valor sembla haver posat rumb, de nou, a la base del canal baixista, per definició important suport, i que passa al moment actual per la zona dels aproximadament 18,25-18,30 euros. Aquí és on torna a tenir sentit intentar-ho de nou a l'alça.

Noticias relacionadas

contador