ep imagen de un concesionario de tesla
Longwei/SIPA Asia via ZUMA Wire/ DPA

Tesla pujava amb força aquest dimarts (+8,60%) i batia la important resistència dels 718 dòlars. La pujada es va produir amb un clar increment del volum, cosa que sempre és bo per a la fiabilitat del moviment en si.

  • 149,93$
  • -3,55%
Análisis Técnico
S2
900
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Cal reconèixer que el 'martell' de Tesla de la sessió del 5 de març que analitzem al seu dia ha funcionat d'allò més bé. Explicàvem llavors que mentre no es perforessin els mínims d'aquesta sessió el normal seria apostar per importants rebots. I des d'aleshores, amb els seus alts i baixos, el preu acumula una revaloració del 41%. I el que és més important, s'ha emportat per davant el rang resistència, ara suport de curt termini, als 708-718 dòlars. És més, es diria que es donen les condicions per tractar de tornar a màxims històrics (900,40 dòlars).

tsla140421
Gràfic diari de Tesla des de finals d'abril

Durant les últimes i fortes caigudes des de màxims, del 40%, la sobrevenda setmanal s'ha relaxat molt. Apropant a nivells de sobrevenda importants, cosa que no passava des de fa un any. I per aquell llavors la cotització caminava pel nivell dels 100 dòlars per acció. Cosa que vol dir que les fortes correccions dels últims mesos poden haver servit per ajustar proporcionalment els últims excessos (fase de reacció) i aplanar el camí per a un nou tram alcista a mitjà i llarg termini.

tsla1404212
Gràfic setmanal de Tesla des de finals de 2017

Noticias relacionadas

contador