ep nuevo tesla model s
TESLA

Tesla està buscant ubicacions per obrir sales d'exposició en tres ciutats de l'Índia i ha contractat un executiu per dirigir els seus esforços abans de la seva entrada prevista al país, segons han informat a Reuters fonts familiaritzades amb l'assumpte.

  • 575,89$
  • -2,37%

El fabricant de cotxes elèctrics va registrar al gener una empresa local a l'Índia, on s'espera que importi i vengui el Model 3 a partir de mitjans de 2021, buscant dirigir-se a clients rics d'aquest nínxol de mercat.

El fabricant d'automòbils més valuós del món per capitalització borsària està buscant propietats comercials de fins a 6000-9000 quadrats cadascuna per obrir sales d'exposició i centres de servei a la capital, Nova Delhi, el centre financer de Mumbai a l'oest i la ciutat tecnològica de Bengaluru al sud, van dir tres fonts.

D'altra banda, Tesla ha contractat Manuj Khurana, antic executiu de l'organisme de promoció d'inversions de l'Índia, en el qual és el primer nomenament important per dirigir els seus esforços de desenvolupament de polítiques i negocis al país, van dir altres dues fonts.

Noticias relacionadas

contador