wall street
Alex Proimos ( https://creativecommons.org/licenses/by/2.0/deed.en ) No changes made

Tot i que l'índex es troba en 'pujada lliure', hi ha una potencial zona de resistència a la part alta del canal alcista (2.930).

  • 5.533,90
  • -

Ja ni recordo la de vegades que he llegit/sentit allò que Wall Street ha tocat sostre i que el final del cicle alcista morirà. Estan amb la mateixa cantarella uns i altres des de fa, que jo recordi, cinc-sis anys (com a mínim). I mentrestant Wall Street continua pujant. I és que com diuen els nord-americans, 'the trend is your friend'. És cert que després de la patacada de principis d'any un servidor caminava amb la mosca darrera l'orella, però des de llavors dèiem per activa i per passiva que l'única condició que li exigíem als índexs de Wall Street per seguir apostant per la tendència de fons (o primària) era que sota cap concepte perforessin els mínims de febrer. I cap ho va fer. Des de llavors, amb les seves lògiques correccions intermèdies, tots han anat recuperant posicions fins a marcar nous màxims de tots els temps (falta el Dow Jones).

Que alguna vegada encertaran (posant-se medalles) i Wall Street canviarà de tendència i caurà amb força? Per descomptat, això ningú no ho posa en dubte. La pregunta del milió de dòlars seria, però quan? Els que estan pregonant la fi del món des de fa anys s'han perdut fortíssimes pujades de l'índex any rere any. I no hi ha res en aquest moment que ens convidi a pensar que estem davant d'un sostre de mercat. L'S&P 500 ha batut els seus màxims històrics previs i no hi ha major senyal de fortalesa que aquest. Els endevins de torn hauran d'esperar...

Gràfic diari de l'S&P 500

Noticias relacionadas

contador