ep archivo   central hidraulica de iberdrola
IBERDROLA - Archivo

Durant la sessió de dijous de la setmana passada els títols d'Iberdrola ens van deixar un imponent buit alcista al nivell dels 8,7980 euros. Buit alcista que per definició es converteix automàticament en suport.

  • 11,61€
  • 1,31%
Análisis Técnico
S1
8.586
S2
9.75
R1
10.08
R2
10.08
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Així, un buit alcista és un espai que deixa el preu que es produeix quan la demanda és molt més alta que l'oferta i per tant, quan el subjacent en qüestió comença a cotitzar, aquest ho fa molt per sobre del preu de tancament de la sessió anterior. Els buits poden ser tant alcistes com baixistes. Els primers, com no pot ser d'altra manera, tenen connotacions de fortalesa, mentre que els segons denoten debilitat. A més, hem de saber que des del mateix moment en què tenim un buit alcista, aquest es converteix automàticament en suport.

De la qual cosa es dedueix que l'estratègia òptima en aquest moment passa per obrir llargs (posicions alcistes) a diferents nivells de preu més propers possibles al buit, amb prou pèrdues en preus de tancament al propi buit. Mentre aquest buit no es tanqui, o el que és el mateix s'anul·li, entenem que l'escenari més probable és el de continuar rebotant cap a la zona de resistència dels 9,70-9,80 euros, abans suport. El mínim un retrocés temporal cap a la important resistència que es va perforar recentment a la baixa i després ja anirem veient el que ens vol dir el preu.

ibe121021
Gràfic diari d'Iberdrola

Noticias relacionadas

contador