ep primera pala reciclable de siemens gamesa
SIEMENS GAMESA

Un canal baixista és un patró que es caracteritza perquè el preu es desplaça dins de dues rectes paral·leles, però amb pendent negatiu. La part superior del canal s'anomena zona de resistència i la part inferior, zona de suport.

  • 18,05€
  • 0,00%
Análisis Técnico
S1
17.50
S2
22.25
R1
23.85
R2
23.85
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

La condició que ha de complir aquest patró perquè sigui vàlid és la de tenir almenys dos punts de suport a la base del canal i tres a la part alta (resistència), o bé tres a la zona de suport (la base del canal) i dos a la part alta. De manera que hem de tenir sempre, com a mínim, cinc punts de tangència al canal. Condició que Siemens Gamesa compleix més que de sobres. L'operativa quan el preu és dins del canal es limitarà a obrir llargs (posicions alcistes) a la base i tancar-los a la part alta del canal (resistència). També podem obrir curts (posicions baixistes) a la part alta del canal amb objectiu de caiguda a la base del canal (si l'operativa del subjacent ho permet).

I això és el que tenim en el valor des dels màxims anuals i històrics de principis d'any als 39,35 euros. Un impecable canal baixista amb nombrosos punts de suport o de tangència dins. I després de tocar recentment la part alta del canal, la cotització ha tornat a agafar impuls a la baixa. Així, ja no té suport fins als mínims anuals (19,25) i si els perfora no descartarem que busqui una altra vegada suport a la base del canal, ara als aproximadament 17,40 euros.

sgre031121
Gràfic diari de Siemens Gamesa

Noticias relacionadas

contador