ep primera pala reciclable de siemens gamesa
SIEMENS GAMESA

Deutsche Bank ha retallat el preu objectiu de Siemens Gamesa fins als 21 euros des dels 24 euros anteriors, al mateix temps que reitera el consell de mantenir. Segons el banc alemany, els desafiaments per a la companyia renovable continuaran durant l'exercici fiscal 2022.

  • 18,05€
  • 0,00%

"Siemens Gamesa segueix enfrontant-se al doble problema de les limitacions de lliurament i l'augment dels costos logístics i de les matèries primeres", explica. Així mateix, Deutsche està preocupat per la "creixent bretxa" a l'ASP (preu mitjà de venda) del grup enfront dels seus parells i espera que proporcioni una "orientació cautelosa" per a l'any fiscal 2022 quan publiqui els seus resultats del quart trimestre fiscal el 5 de novembre.

Aquests experts han retallat les seves estimacions de BPA (benefici per acció) en un 34% per a l'exercici fiscal 2022 i en un 19% per a l'exercici fiscal 2023, cosa que els porta a aquesta rebaixa del preu objectiu.

"Les perspectives de creixement a llarg termini en Offshore segueixen sent molt atractives, però els reptes a curt termini continuen sent importants", conclouen.

Noticias relacionadas

contador