robinhood logo

L'aplicació de comerç d'accions Robinhood continua amb el seu patiment a la borsa aquest dimecres i s'enfonsa un 12%, després d'informar aquest dimarts d'una pèrdua d'ingressos enorme durant el tercer trimestre.

  • 218,08$
  • 2,01%
  • 17,08$
  • 0,00%
Análisis Técnico
S2
43-36
R1
47.84
R2
47.84
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Segons ha explicat l'empresa, la causa és una dràstica reducció de l'activitat de compravenda de criptomonedes a la plataforma del juliol al setembre, quan va registrar 51 milions de dòlars d'ingressos, xifra que suposa un descens del 78% en comparació del trimestre anterior.

Tècnicament es tracta d'un valor clarament baixista, encara que això és més que evident. Té poc historial borsari, però la tendència des dels màxims històrics de principis d'agost (85 dòlars) és impecablement baixista. Els màxims i mínims decreixents se succeeixen una i una altra vegada i, a més, aquest dimecres s'ha despertat amb un imponent buit baixista, per definició resistència, als 39,57 dòlars. O el que és el mateix, fins que aquest buit no es tanqui o s'anul·li no tindrem el més mínim senyal de fortalesa en el valor.

L'únic suport que té el valor en aquest moment s'anomena els mínims històrics, els 33,25 dòlars. Aquí és on es pot intentar obrir llargs (posicions alcistes) en el valor amb una condició, que sota cap concepte el preu tanqui per sota dels mínims. Diguem que el fet que el títol cotitzi tan a prop del suport esmentat fa que l'equació rendibilitat-risc es faci òptima pel costat llarg als nivells de preu més propers possibles als mínims històrics.

hood271021
Evolució històrica diaria de Robinhood

Noticias relacionadas

contador