ipo robinhood 20210805163925

L'aplicació de comerç d'accions Robinhood continua amb el seu patiment a la borsa aquest dimecres i s'enfonsa un 12%, després d'informar aquest dimarts d'una pèrdua d'ingressos enorme durant el tercer trimestre. Segons va explicar l'empresa, la causa és una dràstica reducció de l'activitat de compravenda de criptomonedes a la plataforma del juliol al setembre, quan va registrar 51 milions de dòlars d'ingressos, xifra que suposa un descens del 78% en comparació del trimestre anterior.

  • 20,10$
  • 0,42%

Al tercer trimestre, els ingressos nets totals van ser de 365 milions de dòlars, per sota de l'estimació de Refinitiv de 431,5 milions de dòlars. Els ingressos van augmentar un 35% d'un any a un altre, però van estar molt per sota dels ingressos del segon trimestre, de 565 milions de dòlars, que es van veure reforçats per un augment massiu de les transaccions de criptomonedes.

Els ingressos basats en transaccions del tercer trimestre van pujar fins als 267 milions de dòlars, dels quals només 51 milions procedien del comerç de criptomonedes. Els ingressos procedents del comerç de criptomonedes van pujar fins als 233 milions de dòlars durant el segon trimestre, ajudats per l'interès en el dogecoin, inspirat en els mems del gos Shiba Inu.

La negociació d'opcions va aportar 164 milions de dòlars i la negociació d'accions va afegir 50 milions de dòlars als ingressos per transaccions.

Els comptes acumulats nets van baixar fins als 22,4 milions al tercer trimestre, enfront dels 22,5 milions del segon. Els usuaris actius mensuals van pujar fins als 18,9 milions, enfront dels 21,3 milions del segon trimestre.

Els ingressos mitjans per usuari van disminuir un 36%, fins als 65 dòlars d'un any a l'altre, enfront dels 102 dòlars.

Robinhood va dir que, excepte un canvi a l'entorn del mercat, els vents en contra que van arrossegar l'últim trimestre -com la menor activitat de comerç al detall- persistiran fins a finals d'any i que els era molt difícil oferir previsions del quart trimestre.

Noticias relacionadas

contador