ep gasolinera repsol en madrid
Ricardo Rubio - Europa Press - Archivo

Quan encara falten dues sessions per tancar l'espelma mensual de març, com a mínim sembla que els títols de la nostra petroliera estan intentant frenar les pèrdues als nivells de suport de llarg termini.

  • 15,05€
  • -1,02%
Análisis Técnico
S1
5.60
S2
9
R1
9.60
R2
9.60
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

No tenim figura de retorn de cap mena, però ni de Repsol ni del preu del petroli. De fet, l''or negre' ja cotitza per sota dels 20 dòlars/barril, nivells que no havíem vist en 18 anys. Dit això, el que sí que podem veure és que el preu ha aconseguit frenar l'enfonsament en nivells de suport de mitjà i de llarg termini (dilatacions a part), que és la zona intermèdia entre el suport que presenta als mínims de 2009, 5,63 euros, i els que presentava als mínims de 2016 als 6,31 euros. Per tant, pot dir-se que s'ha aturat just a la part intermèdia de les dues importants zones de control. És per això que diem que els suports de llarg termini han resistit, almenys de moment.

És crucial, per tant, que aquesta mínima reacció aguanti de totes totes, perquè si es perfora, no es pot descartar una nova sotragada baixista cap a la zona dels quatre euros (nivells de juliol de 2002). Per dalt, pel costat de les resistències, la més important la trobem al buit baixista setmanal dels 9,60 euros, molt allunyat dels actuals nivells de preu.

rep300320
Gráfico mensual de Repsol desde 1996

Noticias relacionadas

contador