ep archivo   interfaz de netflix
NETFLIX - Archivo

Els títols del gegant de reproducció en continuu s'estan desplaçant lateralment des de juliol de l'any passat i ho fan dins d'un moviment lateral amb suport a la zona dels 460 dòlars i resistència als 570 dòlars, en nombres rodons.

  • 555,04$
  • -9,09%
Análisis Técnico
S1
420
S2
593,29
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Si recordeu a finals de juliol fèiem referència a l'impecable moviment lateral pel qual s'estan desplaçant els títols de Netflix des del passat estiu. A falta del tancament de l'espelma setmanal aquest divendres la veritat és que les sensacions no poden ser millors. Estem parlant que gairebé amb tota seguretat el preu acabi tancant clarament per sobre de la part alta del lateral dels últims 14 mesos (570 dòlars). Tot i que és cert que tenim una petita dilatació de preu fins als 593,29 dòlars. Referència de preus que està sent batuda en aquest moment.

No cal dir que ara la zona dels 570 dòlars passaria a ser suport de cara a un potencial retrocés temporal i les implicacions alcistes de la superació de resistències poden llançar el valor a cotes molt superiors a les actuals de cara als propers mesos. L'experiència ens demostra que quan el preu trenca a l'alça un lateral de molt temps, les implicacions alcistes posteriors solen ser duradores en el temps.

nflx020921
Gràfic setmanal de Netflix

Noticias relacionadas

contador