ep archivo   imagen de archivo de un hotel de la cadena melia hotels international
MELIÁ HOTELS - Archivo

Els títols de Meliá juguen amb foc després acariciar la zona de suport que presenta a la base del canal alcista de curt termini, cosa que té origen als mínims de juliol (5,43),

  • 7,44€
  • 1,50%
Análisis Técnico
S1
5.19
S2
6.22
R1
6.68
R2
6.68
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Males sensacions les que em genera el gràfic de Meliá Hotels. És cert que el tenim a la base (suport) del petit canal alcista pel qual s'està desplaçant el valor des dels mínims de juliol i que passa en aquest moment per la zona dels aproximadament 6,72-6,73 euros. Però quan tenim un canal alcista després d'una fuetada baixista prèvia, normalment el desenllaç sol ser correctiu. Diguem que el canal es correspon amb la fase de reacció de l'impuls baixista previ de manera que estaríem parlant d'una potencial formació de continuïtat de tendència, en aquest cas correctiu. Cosa que podria portar el valor cap a la zona de mínims d'aquest estiu als 5,43 euros. I per sota podem parlar, fins i tot, dels 5,17 (50% d'ajust) i els 4,65 euros (61,8%).

Durant els últims temps IAG i Meliá s'han mogut gairebé a l'una, amb figures molt similars. I resulta que tenim també IAG coquetejant amb suports importants. Després compte, no fos cas que el mercat estigui anticipant una nova fuetada baixista al sector del turisme, amb Meliá Hotels i IAG al capdavant.

mel060921
Gràfic diari de Meliá Hotels

Noticias relacionadas

contador